1398/07/02
نمايشگاه معرفى
نمايشگاه آشنايى نودانشحويان ورودى سال تحصيلى98 با توانمندى هاى تشكل هاى دانشجويىِ  مديريت فرهنگى روز دوشنبه اول مهر در محل لابى پرديس مكانيك از ساعت 12:30 و 14:30 برگزار شد. در اين نمايشگاه كه توسط همكاران مجموعه فرهنگى ساجدى نيا، مقيمى، مستقيم، ملكوتى، مالمير، هاشمى و همكارى دانشجويان عضو كانون هاى فرهنگى، بسيج دانشجويى، انجمن اسلامى، انجمن هاى علمى و شوراى صنفى برگزار شد دانشجويان جديد دانشگاه با چگونگى همكارى و تعامل با اين تشكل ها آشنا شدند. تشكل هاى دانشجويى نيز اطلاعات، نشريات و رزومه ى فعاليت هاى خود را در اختيار نودانشحويان قرار دادند. استقبال پرشور نودانشجويان از اين نمايشگاه نشانه ى ميزان علاقمندى جوانان دانشجو به فعاليت هاى فرهنگى در كنار امور تحصيلى بوده و نويد بخش روزهاى پرشور فرهنگى در دانشگاه خواهد بود.

تعداد بازدید:
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
تلفن: 88882991 كد پستي: 1969764499
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.