1401/12/09
بازدید از حسینیه جماران
بازدید از حسینیه جماران و مجموعه فرهنگی تاریخی سعد آباد تهران

برنامه بازدید از حسینیه جماران و مجموعه فرهنگی تاریخی سعد آباد (ویژه دانشجویان خوابگاهی خواهر و برادر) با تلاش مدیریت فرهنگی، اجتماعی و حمایت معاونت فرهنگی دانشجویی به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در صبح و عصرروز پنج شنبه 4/12/1401 با حضور 80 نفر از دانشجویان برگزار گردید.
حسینیه جماران در محله جماران تهران واقع شده و از اردیبهشت 1359 تا پایان دوران حیات امام خمینی(ره) محل رهبری و ملاقات های ایشان بوده است. حسینیه جماران از سال 1376 شمسی در زمره آثار ملی ایران ثبت شده و مورد بازدید علاقمندان و گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.
مجموعه فرهنگی تاریخی سعد آباد در شمال‌ تهران در کوهپایه‌های توچال و دره سرسبز دربند، با یک میلیون و 100 هزارمترمربع وسعت قرار دارد. در این مجموعه کاخ هایی از دوره‌های قاجار و پهلوی قرار گرفته اند.
موزه‌های آلبوم‌های سلطنتی و اسناد در ساختمان گارد شاهنشاهی، موزه آشپزخانه سلطنتی در ساختمان آشپزخانه موزه ملت، موزه برادران امیدوار، موزه آب، موزه استاد فرشچیان، موزه اتومبیل‌های سلطنتی نیز از دیگر موزه‌های سعدآباد هستند که در سال‌های اخیر به این مجموعه افزوده شده‌اند.

تعداد بازدید:
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
تلفن: 88882991 كد پستي: 1969764499
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.